Så lite drama som möjligt 🎭🍂

(null)

(null)

(null)



Vi har bara ett liv och vårt liv är begränsad på jorden. Vi behöver inte mycket drama i vårt liv.
Drama är allt annat än en komponent som gör ditt liv intressant.

Jag har fått höra att jag gillar drama och adrenalin. Ibland kan jag även hålla med det. Men själv inser jag att man mår bättre att leva i lugn med människor som är lugna och ogillar drama. 

Vissa människor / barn har från födseln skapat mer problem än andra, detta kan man se när man jämför syskonen hur olika de kan vara i sin personlighet. Vissa har aldrig skapat problem/drama medans andra har följts med drama hela uppväxten.

Den känslomässiga välbefinnande är grunden för allt och vi behöver ta hand om oss våran hälsa och vårt liv och därför kan det alltid vara bra att ta avstånd från människor som du anser vara ohäsosamma för dig.

Låt inte personer som inte betyder något i ditt liv tala för dig för du lever i ett parallellt universum till dessa människor. Faktum är att dessa människor inte bör veta mycket om mig och ha en minimal realtion som möjligt med den här typen av människor. De kommer skryta att att är jäkla bra föräldrar eller människor och besvara på frågor som du aldrig har ställt. Därför är det bra med minimal kontakt. 

Tänk på dig själv och din mentala och fysiska hälsan.

Det är ett obestridligt faktum att vissa människor dyker upp i ditt liv bara för att ge dig ett exempel på hur du ska vara eller hur du är.  Faktum är att det bästa de någonsin kan göra för dig är att gå därifrån.